Løfte- & håndteringsløsninger

Hos Rosenstand har vi mange års erfarenhed med håndteringsløsninger indenfor det mekaniske område, alt fra små komponenter under kiloet til store tunge komponenter over 50 ton. Vi sikrer et godt dokumentationsgrundlag, samt eventuel hjælp til tredjeparts godkendelser. ROSENSTAND A/S hjælper gerne med fremtagning af udstyr i samarbejde med vores leverandørnetværk.

  • Løfteudtsyr
  • Transportudstyr
  • Håndteringsudstyr

Vi følger de harmoniserede standarder, evt. certificeringsnormer og maskindirektivet og hjælper gerne med den endelige CE-mærkning af produktet. Har du brug for en kort konceptverificering, konstruktion, CE-mærkning eller hele paletten er vi den rigtige samarbejdspartner. 

Løfteudstyr

Vi har et kæmpe KnowHow indenfor løft, konstruktion, beregning, kontrol og mærkning. Rosenstand A/S er din seriøse partner og leverandør af løftegrej.

Vi er eksperter i specialløsninger men leverer også standardløsninger til konkurencedygtige priser. Kontakt os med din udfordring så kan vores ingeniører vejlede dig til en løsning.

Læs mere

Transport- udstyr

Transport er et bredt område, det kan være intern transport med truck hvor der kræves specialbyggede rammer, ekstern transport med skibe hvor der kræves sea-fastening eller andre specialbyggede konstruktioner. Lige meget hvad er jeg sikker på at vi har arbejdet med lignende projekt.

Hos Rosenstand har vi assisteret flere områder i industrien med transportløsninger, alt fra transportvirksomheder, A-kraft, vindkraft og produktionsvirksomheder.

Håndterings- udstyr

Har du et færdigt produkt der skal håndteres, et produkt eller værktøj der skal håndteres i produktionen, to maskiner der skal kobles sammen og udfylde et tredje behov.

Ja ideerne og løsningerne er mange, vi står klar med beredskab, motivation og et stærkt teknisk team til at løse eller optimere dine udfordringer og problem.

Kontakte os snarest for at få et uforpligtende tilbud, vi løser opgaverne hos jer eller hos os, med en ingeniør, et team eller en projektledere, på fast pris eller efter aftale, det er op til jer at bestemme hvilken samarbejdsform som passer bedst just for dette projekt.  

CE-mærkning

Har du styr på godkendelsen af dit produkt?

Vi rådgiver dig gerne - ring for en uforpligtende snak