Forretningsområder

Vores maskiningeniør- og projektlederkompetencer gør, at vi kan gennemføre mange typer af tekniske udviklingsprojekter. Vi har kategoriseret vores ydelser i 4 områder, men vores ingeniører og deres kompetencer anvendes fleksibelt på tværs af områderne. Uanset hvilket udviklingsprojekt vi arbejder med, så vægtes ansvarlighed, kommunikation og transparens højt.

Produktudvikling

Ikke to udviklingsprojekter er ens. Det er vigtigt, at kundens produkt- og procesviden blandes optimalt med vores knowhow og ingeniørressourcer. Produktudvikling er ofte videreudvikling og optimering af eksisterende produkter, men vi deltager også gerne i nyudvikling fra idé helt frem til færdigt produkt.

Udviklingen kan foregå på vores kontor og følge vores udviklingsmodel eller fuldt integreret i kundens processer og organisation. Vi kan leverer prototyper, samt eventuelt gennemføre produkttests.

Vi har dygtige samarbejdspartnere indenfor industrielt design, samt software- og hardwareudvikling.

Udstyrsudvikling

Udstyrsudvikling er et meget bredt område. Vores ingeniører har stor erfaring med udvikling af One of a Kind udstyr, samt mere standardiserede industriløsninger. Vi arbejder på tværs af brancher indenfor følgende områder:

  • Produktionsudstyr
  • Testudstyr
  • Transportudstyr og løfteudstyr

Vi sikrer et godt dokumentationsgrundlag, samt eventuel hjælp til tredjeparts godkendelser.
ROSENSTAND A/S hjælper gerne med fremtagning af udstyr i samarbejde med vores leverandørnetværk.

CE-mærkning

En naturlig del af vores udviklingsarbejde er at hjælpe vores samarbejdspartnere med at sikre overensstemmelse med EU’s lovpligtige CE-mærkning

Vores fokus er rådgivning indenfor CE-mærkning af:

  • Enkelt maskiner
  • Produktionslinjer
  • Løfte- og transportudstyr

Det er optimalt at kunne tænke sikkerhed ind allerede i designprocessen, men sådan er virkeligheden jo ikke altid. Nogle gange er der f.eks. tale om ændring af eksisterede produkter/maskiner, og så må man jo finde de bedste løsninger under de givne forudsætninger.

Vi er fuldt fleksible i forhold til, hvordan opgaven løses. Vi kan rådgive på udvalgte områder eller udfører hele benarbejdet; risikovurdering, brugervejledning, dokumentation, samt sammensætning af det tekniske dossier.

Læs mere

On-site ingeniør

Har I brug for ekstra ressourcer og/eller nye kompetencer, så er det muligt at projektansætte en af vores erfarne ingeniører. Vores primære ressourcer er maskiningeniører og projektledere, men via vores netværk kan vi også hjælpe indenfor andre fagdiscipliner.

Benytter du en konsulent fra ROSENSTAND A/S, så får du en dygtig og engageret medarbejder med stor erfaring i effektivt at indgå i nye sammenhænge og skabe gode resultater.

Reference

AALBORG UNIVERSITET - Udstyrsudvikling

DSV A/S - Udstyrsudvikling

JE JUNCKER A/S - Produktudvikling

RODEXIT ApS - Udstyrsudvikling, CE- mærkning

AK FÖRVALTNING AB - Udstyrsudvikling

ORKLA FOODS A/S - CE-Mærkning 


GRUNDFOS A/S - Produktudvikling

AFA JCDecaux A/S - Produktudvikling

MEKOPRINT A/S - Produktudvikling

UD VINDUER A/S- Automatisering

TECHNICON ApS - Automatisering

VELUX A/S - Udstyrsudvikling