Forretningsområder

Vores maskiningeniør- og projektlederkompetencer gør, at vi kan gennemføre mange typer af tekniske udviklingsprojekter. Vi har kategoriseret vores ydelser i 4 områder, men vores ingeniører og deres kompetencer anvendes fleksibelt på tværs af områderne. Uanset hvilket udviklingsprojekt vi arbejder med, så vægtes ansvarlighed, kommunikation og transparens højt.

Produktudvikling

Ikke to udviklingsprojekter er ens. Det er vigtigt, at kundens produkt- og procesviden blandes optimalt med vores knowhow og ingeniørressourcer. Produktudvikling er ofte videreudvikling og optimering af eksisterende produkter, men vi deltager også gerne i nyudvikling fra idé helt frem til færdigt produkt.

Udviklingen kan foregå på vores kontor og følge vores udviklingsmodel eller fuldt integreret i kundens processer og organisation. Vi kan leverer prototyper, samt eventuelt gennemføre produkttests.

Vi har dygtige samarbejdspartnere indenfor industrielt design, samt software- og hardwareudvikling.

Udstyrsudvikling

Udstyrsudvikling er et meget bredt område. Vores ingeniører har stor erfaring med udvikling af One of a Kind udstyr, samt mere standardiserede industriløsninger. Vi arbejder på tværs af brancher indenfor følgende områder:

  • Produktionsudstyr
  • Testudstyr

Vi sikrer et godt dokumentationsgrundlag, samt eventuel hjælp til tredjeparts godkendelser.
ROSENSTAND A/S hjælper gerne med fremtagning af udstyr i samarbejde med vores leverandørnetværk.

Løftegrej løfteåg transportramme transportsystem håndteringsløsninger håndteringsudstyr løfteudstyr

Løfte- & transportudstyr

Uanset om det er håndtering af produkter i produktionen eller transport af heavy duty produkter på tværs af Atlanten, eller noget helt tredje, så finder vi en løsning.

Udvikling af løfte- og transportudstyr kræver maskiningeniører med specialerfaring indenfor området. Vi udvikler bl.a. løsninger til:

  • Produktionsvirksomheder
  • Maskinfabrikker
  • Vindmøllebranchen
  • Kernekraftindustrien
  • Transportfirmaer

Ekspertisen indenfor konstruktion, validering, dokumentationen og mærkningen af dit udstyr findes hos ROSENSTAND A/S.

Læs mere

CE-mærkning

En naturlig del af vores udviklingsarbejde er at hjælpe vores samarbejdspartnere med at sikre overensstemmelse med EU’s lovpligtige CE-mærkning

Vores fokus er rådgivning indenfor CE-mærkning af:

  • Enkeltmaskiner
  • Produktionslinjer
  • Løfte- og transportudstyr

Det er optimalt at kunne tænke sikkerhed ind allerede i designprocessen, men sådan er virkeligheden jo ikke altid. Nogle gange er der f.eks. tale om ændring af eksisterede produkter/maskiner, og så må man jo finde de bedste løsninger under de givne forudsætninger.

Vi er fuldt fleksible i forhold til, hvordan opgaven løses. Vi kan rådgive på udvalgte områder eller udfører hele benarbejdet; risikovurdering, brugervejledning, dokumentation, samt sammensætning af det tekniske dossier.

Læs mere

Referencer

AALBORG UNIVERSITET - Udstyrsudvikling

AFA Decaux - Produktudvikling

FIBERTEX NONWOWENS - CE-mærkning

GRUNDFOS - Produktudvikling

HMF GROUP - CE-Mærkning

KAMSTRUP - CE-mærkning    

 

LM WINDPOWER - Udstyrsudvikling

P. LINDBERG INDUSTRI - Udstyrsudvikling

TECHNICON - Udstyrsudvikling

VATTENFALL AB - Udstyrsudviklling

VELUX - Udstyrsudviklling

WESTINGHOUSE ELECTRIC - Udstyrsudvikling