ledige stillinger hos Rosenstand

Ledige stillinger:

Er du maskiningeniør - så har vi lige jobbet til dig?

Elsker du også afvekslende udviklingsopgaver? Du får brug for hele ”maskiningeniør-værktøjskassen”. 

På vores kontor i Aarhus Nord løser vi mange og meget forskelligartede mekaniske udviklingsprojekter. 

VIRKSOMHEDEN

Rosenstand A/S er en ung virksomhed, men vi har allerede etableret et solidt kundegrundlag, som vokser stødt. Vi konstruerer mekaniske produkter og udstyr – eksempelvis stort grej til vindmøllebrancher, robotceller og finmekanik.

Opgaverne løses på vores kontor i Aarhus N. Vi er et stærkt team af erfarne maskiningeniører, som arbejder tæt sammen. Det tætte samarbejde sikrer gode opgaveløsninger og en personlig udvikling. Vi bor i et moderne kontorhus, hvor alle faciliteter og kantinen er tiptop. Kokken tilbyder take away aftensmad til den travle familie.

STILLINGEN

Du skal deltage i meget varierende udviklingsprojekter – ofte fra konceptstadiet til implementering. Vores kunder står for det meste selv for fremstilling. 

Du vil komme til at konstruere mekaniske produkter, produktionsudstyr samt løfte- og transportudstyr. Det vil ske i et tæt samarbejde med kunderne og dine maskiningeniør-kollegaer på kontoret.

KOMPETENCER & PROFIL

Du er en god holdkammerat, som spreder godt humør og som arbejder ansvarsfuldt og fokuseret. Du får et selvstændigt ansvar fra dag et, med egne opgaver og direkte kommunikation med vores kunder og leverandører.

Du er uddannet maskiningeniør og har konstruktionserfaring nok til, at du kan arbejde selvstændigt. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Konstruktion af "Heavy duty udstyr"
  • Konstruktion af løfte- og transportudstyr

HVAD TILBYDER VI?

En hverdag med god stemning og mulighed for at udvikle sig fagligt i et miljø med fokus på sparring. Du får en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer. Derudover er der fri afbenyttelse af træningscenter i vores kontorfællesskab. Iblandt os er vi nogle vin-entusiaster, så der er vin-nørde-viden at hente.  

TILTRÆDELSE OG ANSØGNING 

Ansøgningsfrist snarest muligt, mhp. tiltrædelse hurtigst muligt - men der ventes gerne på den rette. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Ansøgning bedes rettet til: adm. direktør Steen Rosenstand, Mail: sro@rosenstand-as.dk

Ring på 26 25 88 89 hvis du har spørgsmål. 

Har du spørgsmål så er du altid meget velkommen til at kontakte Steen Rosenstand på telefon 2625 8889 eller sro@rosenstand-as.dk.