”Har du energi og lyst til at arbejde med afvekslende og udviklende ingeniøropgaver, så hører vi gerne fra dig.”

ROSENSTAND A/S er en ung virksomhed, så du har alle muligheder for at være med til at videreudvikle en enestående arbejdsplads, såvel fagligt som socialt. Du vil opleve synlig ledelse, samt et team af dygtige specialist-kollegaer.

Vi har til huse i et moderne kontorhus med rigtig gode faciliteter. Vi har bl.a. fitness faciliteter og du kan bl.a.deltage på spinninghold. 

Husets kok tilbereder et stort udvalg af sund mad hver dag. 

Løbende arrangeres medarbejderarrangementer af faglig og social karakter. Vi har Aarhus by tæt på, så vi kan hurtig lave et spontant arrangement. Letbanen kører næsten til døren.

Ledige stillinger:

Er du maskiningeniør - så har vi lige jobbet til dig?

Elsker du også afvekslende udviklingsopgaver? Du får brug for hele ”maskiningeniør-værktøjskassen”. 

På vores kontor i Aarhus Nord løser vi mange og meget forskelligartede mekaniske udviklingsprojekter. 

VIRKSOMHEDEN

Rosenstand A/S er en ung virksomhed, men vi har allerede etableret et solidt kundegrundlag, som vokser stødt. Vi konstruerer mekaniske produkter og udstyr – eksempelvis stort grej til vindmøllebrancher, robotceller og finmekanik.

Vi er et stærkt team af erfarne maskiningeniører, som arbejder tæt sammen. Det tætte samarbejde sikrer gode opgaveløsninger og en personlig udvikling. Vi bor i Aarhus Nord i et moderne kontorhus, hvor alle faciliteter og kantinen er tiptop.

STILLINGEN

Du skal deltage i meget varierende udviklingsprojekter – ofte fra konceptstadiet til implementering. Vores kunder står selv for fremstilling. 

Du vil komme til at konstruere mekaniske produkter, produktionsudstyr samt løfte- og transportudstyr. Det vil ske i et tæt samarbejde med kunderne og dine maskiningeniør-kollegaer på kontoret.

KOMPETENCER & PROFIL

Du er en god holdkammerat, som spreder godt humør og som arbejder ansvarsfuldt og fokuseret. Du får et selvstændigt ansvar fra dag et, med egne opgaver og direkte kommunikation med vores kunder og leverandører.

Du er uddannet maskiningeniør og har konstruktionserfaring nok til, at du kan arbejde selvstændigt. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Heavy duty udstyr
  • Løfte- og transportudstyr
  • Beregning/verificering af konstruktioner

HVAD TILBYDER VI?

En hverdag med god stemning og mulighed for at udvikle sig fagligt i et miljø med fokus på sparring. Du får en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer. Derudover er der fri afbenyttelse af træningscenter i vores kontorfællesskab. Iblandt os er vi nogle vin-entusiaster, så der er vin-nørde-viden at hente og altid en god kold fredags-fyraftens øl, når vi går på weekend.  

TILTRÆDELSE OG ANSØGNING 

Ansøgningsfrist snarest muligt, mhp. tiltrædelse hurtigst muligt - men der ventes gerne på den rette. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Ansøgning bedes rettet til: adm. direktør Steen Rosenstand, Mail: sro@rosenstand-as.dk

Ring på 26 25 88 89 hvis du har spørgsmål. 

Uopfordret ansøgning
Vi sætter stor pris på at modtage uopfordrede ansøgninger, da vi forventer løbende at få brug for nye dygtige kollegaer.

 

 

Freelancere
Vi er altid interesseret i at udvide vores netværk af dygtige freelance ingeniører og projektledere. Send gerne dit CV til os eller kik forbi vores kontor, så vi kan diskutere samarbejdsmulig-heder.

Har du spørgsmål så er du altid meget velkommen til at kontakte Steen Rosenstand på telefon 2625 8889 eller sro@rosenstand-as.dk.