Maskiningeniør søges

Har du lyst og energi til krævende og udviklende ingeniøropgaver, så er muligheden her. Du bliver en del af et dygtigt team af specialister og får fra første dag et stort ansvar med direkte kontakt til kunder og samarbejdspartnere. 

ROSENSTAND A/S assisterer industrien indenfor produkt- og udstyrsudvikling, Maskiningeniør knowhow og projektledelse er rygraden i vores virksomhed. Vi er en rådgivende ingeniørvirksomhed med et stærkt fagligt og socialt fællesskab. Vores størrelse gør, at vi kender hinanden godt og fungerer som et stærkt team.

Vi arbejder indenfor mange brancher og hjælper både store og små virksomheder med at udvikle deres mekaniske produkter og udstyr. Udstyr kan både være produktionsudstyr, løfte- og transportudstyr eller testudstyr. Vi løser de fleste opgaver på vores kontor i Aarhus.

Vi søger en dygtig kollega, der er uddannet maskiningeniør og har nogle års erfaring indenfor faget. Du arbejder selvstændigt og elsker afvekslende tekniske udfordringer. Du er hurtig til at sætte dig ind i komplekse tekniske problemstillinger, og du finder kreative løsninger sammen med dine kollegaer.

Du har erfaring med mekanisk konstruktion af produkter og/eller udstyr. Det vil være en fordel, hvis du også har stærke kompetencer indenfor nogle af følgende områder:

  • Beregning 
  • Teknisk projektledelse 
  • Konsulentrollen

Du er en god holdkammerat som spreder godt humør og som arbejder ansvarsfuldt og fokuseret.

Vi bor i et moderne kontorhus i Aarhus N med gode faciliteter. Kokken tilbereder hver dag et stort udvalg af sund mad og kalorierne kan brændes af i husets motionscenter…

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Steen Rosenstand på 2625 8889. 

Send ansøgning og CV til sro@rosenstand-as.dk.